Jucați sloturi online

Cazinourile online de vârf care oferă sloturi Las Vegas sunt apreciate de mii de jucători care au încredere în ele deoarece oferă servicii cu clienții deosebite. Jocul de sloturi online nu a fost niciodată mai ușor, mai sigur și mai distractiv decât în zilele noastre.

Sloturi cu bani adevărați

Cele mai bune sloturi online sunt enumerate mai jos. Ca și în cazul jocurilor de sloturi cu bani adevărați, aceste cazinouri oferă jocuri gratuite. De asemenea, oferă bonusuri gratuite, deci puteți juca mai mult atunci când faceți o depunere cu bani adevărați.

 

Sloturi

Sloturi cu bani adevărați

Sloturi Wizard of Oz

Sloturi Wheel of Fortune

Sloturi Cleopatra

Sloturi Lord of the Rings

Sloturi Monopoly

În ultimii ani, multe din jocurile de sloturi pe care le-ați jucat în cazinourile Las Vegas, au devenit disponibile online. Deci, jucătorii online pot juca acum jocuri cu 5 role clasice cum ar fi Cleopatra și Wolf Run, Monopoly dar și jocuri mai noi cum ar fi Wizard of Oz și Star Wars.

Jucătorii online de sloturi pot găsi și numeroase jocuri tradiționale cu trei role cum sunt Double Diamond și 12 Times Pay alături de alte tipuri de sloturi cum ar fi 7s and Bars, ca Red White and Blue.

Chiar și unele dintre cele mai noi sloturi din Las Vegas au o prezență online. Jocuri precum Lord of the Rings, pot fi jucate acum de la calculatorul de acasă, la fel ca și versiunile noi de Wheel of Fortune și Wild Wolf (continuarea de la jocul popular de sloturi Wolf Run).

Pe lângă jocurile tradiționale de sloturi, jocuri noi și inovatoare continuă să apară online. DaVinci Diamonds are role care se rostogolesc, spre deosebire de cele obișnuite care se rotesc. Astfel de jocuri sunt foarte distractive, atrăgătoare și ar trebui să le încercați măcar o dată.

În prezent, jocurile produse de Microgaming și IGT sunt cele mai populare printre amatorii de jocuri online. Totuși, există jocuri excelente produse de Betsoft și Playtech, deci alegerea în materie de sloturi pentru jucători este foarte variată.

Recent am asistat la apariția sloturilor online WMS, deși deocamdată ele sunt disponibile doar pentru jucătorii din UK. Cu timpul, se anticipează că jocurile lor, inclusiv Wizard of Oz, Zeus și noul Star Trek și Reel Rich Devil, vor fi oferite în întreaga lume.

Trăim vremuri interesante pentru fanii sloturilor care doresc să joace de acasă. Fie că preferați jocuri cu miză mică, gratuite sau cu limită mare, există acum numeroase locuri excelente unde puteți găsi sloturi superbe.

Penny Slot Machines

Title

Text

m15

Pharaoh's Fortune

Buffalo

m18

DaVinci Diamonds

Triple Diamond

m23
m24

Michael Jackson

50 Dragons

m29
m30

Wild Panda

Planet Moolah

m35
m36

Text

Text

 

© Penny-Slot-Machines 2007- 2018

Site Map

.

Bier Haus Slots
Pixies of the Forest Slots
Miss Kitty Slots
Texas Tea Slots
Crystal Forest Slots
Five Times Pay Slots
More Chilli Slots
Hoot Loot Slots
Cleopatra Slots
Golden Goddess Slots
Kronos Slots
Lancelot Slots
Lucky-88 Slots
Pompeii Slots
Wolf Run Slots

Top Free Slots